Det Ny Røgeri

Det Ny Røgeri  tlf. 60 18 30 54

Det Ny Røgeri  | Tlf. 60 18 30 54

Fine de Claire 3

Fine de Claire-østers er en type østers, der også stammer fra Frankrig og er kendt for deres subtile smag og bløde tekstur. De er en populær variant af østers og er elsket af madentusiaster over hele verden.

Fine de Claire-østers opdrættes også i Marennes-Oléron-regionen i Frankrig, ligesom Gillardeau-østers. De dyrkes i specielle bassiner, der kaldes “claires”. Claire-bassinerne er lavvandede laguner, hvor østersene får mulighed for at modnes og filtrere vandet i en længere periode end andre typer østers.

Den lange modningsproces i claire-bassinerne giver Fine de Claire-østers deres karakteristiske smag og tekstur.

Østersene får tid til at filtrere og rense vandet, hvilket resulterer i en mere delikat smag og en blødere kødet. Modningen i claire-bassinerne kan variere fra 2 til 4 uger eller endda længere, afhængigt af producentens præferencer.

Smagsmæssigt er Fine de Claire-østers kendt for deres mildhed og subtile briny smag. De har en ren og forfriskende smag med en let sødlig eftersmag. Kødet i Fine de Claire-østers er blødt og saftigt med en glat og silkeagtig tekstur.

Information

12 stk. pr. fustage
Opbevaring +2 grader
Holdbarhed 2-3 dage
Type: Levende
Fangssted: Frankrig
Fangsmetode: Opdræt

Nyttige links

Social Media

Adresse

Find os på kajen i Mosede Havn, Havnevej 20t, 2670 Greve

Kontakt

Det Ny Røgeri  tlf. 60 18 30 54

kontakt@detnyroegeri.dk

Åbningstider


Fiskebutikken

Mandag: Lukket
Tir-Fre: 10:00-17:30
Lør-Søn: 10:00-15:00

Når Strandbaren er lukket, kan du hente mad og drikkevarer i takeaway køkkenet i fiskebutikken og nyde på terrassen eller tage med hjem.

Takeaway & Terrassen

Mandag: Lukket
Tir-Lør: 10:00-19:00
Søndag: 10:00-15:00

Scroll to Top